Lakásfelújtás magazin Lakásfelújítás mindenes

    Oldalainkat 13 vendég böngészi

Lakásfelújítás mintahengerrel

E-mail Nyomtatás PDF
A mintahengerezés eredménye egy érdekes és hatásos felület. Kívánsága szerint fala lehet finom mintázatú, vagy akár drámai módon mintázott.

Pattern painting with roller

Ez a meleg keleties hangulat egy mintázóhengerrel és a Feelings Mintázó Festékkel készült. Fal: alsóréteg Feelings Beltéri Falfesték 4621, Feelings Mintázó Festék 4622.Pattern painting with rollerSokféle olyan mintázóhenger kapható, amellyel három- dimenziós hatást lehet elérni, de a felhasználható mintázó- ayagok sorának csak fantáziája állíthat korlátot: a normál mintázóhenger helyett kipróbálhatja a mintázást egy nylonszatyorral vagy egy zergebőrdarabbal is.

Utasítások

Pattern painting with rollerFesse le a falat Feelings Beltéri Falfestékkel vagy egy másik akrilát falfestékkel. Hagyja a réteget megszáradni.

Hígítsa a Feelings Mintázó Festéket vízzel kb. 20%-ban.

 

Vigye föl a Mintázó Festéket hengerrel, kb. fél méteres csíkokban. Mintázza a nedves festéket azonnal a henger forgatásával. Ez a munka akkor a legsikeresebb, ha két ember végzi: az egyik fölhordja a festéket, a másik pedig mintáz. Időnként tisztítsa meg a hengert úgy, hogy egy tiszta csomagolópapíron végiggörgeti, vagy egy nedves textildarabbal letörli azt.

forrás: www.tikkurila.hu

 

Módosítás: ( 2010. május 20. csütörtök, 21:35 )  

Lakásfelújítás

Lakásfelújítás - Padlószőnyeg vásárlása

News image

Lakásfelújítunk? Padlószőnyegezni fogunk? A vásárlás előtt célszerű eldönten...

Tovább...

Rögzítéstechnika a lakásfelújítás során

News image

Amikor a lakásban, házban, melléképületekben adódó rögzítési feladatokról besz...

Tovább...

Ragasztógok a lakásfelújításban

News image

Ma az egyik legelterjedtebb kötési mód a ragasztás, az egyik leggyakrabban haszn...

Tovább...

Lakásfelújítás tolóajtókkal

News image

A tolóajtók előnyei tagadhatatlanok, ám kialakításuk vélt és esetenként valós ös...

Tovább...

Tűzvédelem

A tűzvédelem területén több mint 25 törvény, kormányrendelet, miniszteri rendelet köti meg a működő társaságok kezét, és ehhez jön még számtalan szabvány is? Akár egyikük be nem tartása is tüzet, robbanást, vagy hatósági szankciót vonhat maga után?

Tűzvédelem >>

Munkavédelem

A munkavédelem területén 30-nál több törvény, kormányrendelet, miniszteri rendelet született, melyek betartására szaktevékenység ellátására jogosult jogi, vagy természetes személyt kell alkalmaznia? A rendeleteken kívül magyar és EU-s szabványok nehezítik a munkáltatók eligazodását?

Munkavédelem >>

You are here: Címlap Burkolatok Festék rendszerek Lakásfelújítás mintahengerrel